diumenge, 22 d’agost del 2010

Profecia onírica?


Condueixes el teu cotxe blanc per una carretera de muntanya, estreta i sinuosa. És de nit i la boira et dificulta molt la conducció. No saps exactament d'on vens ni saps quin és el teu destí. Potser vas fugint d'algú, ja que condueixes a una velocitat considerable. Però de qui i per què? Tampoc no ho saps...Frenes en una de tantes revoltes: aquesta vegada l'agulla del velocímetre es manté indiferent a la frenada i el vehicle no aminora la velocitat. Alguna cosa falla (molt probablement els frens). El cotxe s'enlaira com un teuladí i es precipita per un barranc. El temps s'atura, el cor se't glaça, i el teu cos resta dominat per un vertigen anguniós. Com en la majoria de malsons, et despertes abans que la mort t'atrape, com si el subconscient comptés amb una alarma que es dispara amb la imminència del fet fatídic. Ja fa anys que aquest malson es repeteix. Fins i tot et torturava quan encara no sabies conduir. Després d'haver aprés a fer-ho et compres un cotxe i el color que esculls és el blanc. Aquesta nit el malson t'ha tornat a visitar. Ara, esgarrifat i embolicat entre els llençols, et preguntes: és preocupant?

6 comentaris:

  1. Ostras...un poquet de mal rollo sí que dona, la veritat. Ves amb compte!

    ResponElimina
  2. M'agrada molt el nou aire que l'has donat al teu bloc! Un poc psicodèlic dels setanta o una cosa així. Pel que fa al somni... Has consultat a Freud?

    Xènius

    ResponElimina
  3. Josep, quina imaginació més bona tens, fins i tot a l'hora de somiar!!!.

    No pateixques i que no es done mal rotllo eixos somnis, són molt típics de quan u acaba de traures el carnet de conduir.

    ResponElimina
  4. si que es preocupant i pareix mentira que no captes el missatge!!
    eres una baleeeeta!

    ResponElimina
  5. Del teu somni deriven diverses interpretacions possibles:
    a) La necessitat de fugir d'algun lloc o d'alguna situació que no t'agrada (com ara una carretera amb massa revoltes, o la destrucció imminent del món infrahumà, o de l'arribada al poder d'un borrelló emplomat);
    b) El desig de viure a lo Geims Bond, és a dir, de tenir un cotxe que faça tombarelles en l'aire i eixir-ne perfectament il·lès;
    c) La sensació de victòria i descontrol d'haver adquirit un cotxe blanc i que corre molt.
    Tu diràs!

    ResponElimina